DIENSTEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

INTERIOR DESIGN

Een interieuradvies is een persoonlijke aangelegenheid en wordt dan ook altijd op maat voor u samengesteld.
Hieronder volgt een overzicht met de diensten die wij verlenen:

· 2D/3D ontwerp
· Moodboard(s)
· Conceptontwikkeling
· Lichtplan
· Kleurenplan
· Feng Shui advies
· Organizing & decluttering
· Adviesrapport inclusief routing, functionaliteiten & materialen
· Projectbegeleiding (uitvoering)
· Ontwerp interieurbouw
· Aankoopadvies
· Levering meubels/accessoires/interieurdecoratie

Een integraal interieuradvies bestaat uit een combinatie van verschillende diensten. U kunt uiteraard ook delen van het interieuradvies bij ons afnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze studio werkt samen met gerenommeerde partners die vakmanschap beheersen binnen hun vakgebied. Door deze samenwerkingen kunnen wij de lijnen kort houden en de uitvoering van uw projecten voor u verzorgen op een gestroomlijnde manier. De begeleiding bestaat uit onder andere de uitwerking van het plan voor de uitvoerder(s), begeleiding van de uitvoering, budgetbewaking en het leveren van maatwerk (inclusief het ontwerpen van interieurbouw), inrichting en styling.

Voor de zakelijke markt werken wij uitsluitend op projectbasis. Wij maken hiervoor een offerte op maat omdat de vraagstelling en de in te richten of te verbouwen ruimtes hierbij sterk van elkaar verschillen.

 

 

VASTGOEDSTYLING

Vastgoedstyling is het verkoopklaar maken van een woning speciaal gericht om de verkoop van die woning te bevorderen. Uitgangspunt is het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van de woning voor een zo groot breed mogelijke doelgroep (potentiële kopers) teneinde de kans op een snelle verkoop tegen een goede prijs te vergroten.

Deze dienst bestaat doorgaans uit de volgende stappen:

Persoonlijke intake, plan van aanpak met aanbevelingen per ruimte en algemene tips & tricks, hulp bij herinrichting en styling op locatie en begeleiding van de interieurfotografie voor de makelaar en voor op Funda. Indien u besluit om te verbouwen om de woning aantrekkelijker te maken en de waarde te verhogen, dan kunnen wij de begeleiding hiervan voor onze rekening nemen. Wij kunnen u hiervoor separaat offreren.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!