DIENSTEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

‘We shape our homes,

and then our homes shape us…’

Winston Churchill

 

DIENSTENPAKKET STUDIO

Een interieuradvies is een persoonlijke aangelegenheid en wordt dan ook altijd op maat voor u samengesteld. Onze studio verzorgt integrale interieuradviezen, maar u kunt ook separate diensten bij ons afnemen. Een integraal interieuradvies bestaat uit een combinatie van verschillende diensten, waaronder een 2D/3D ontwerp, moodboards, conceptontwikkeling, kleuren- en lichtplan, begeleiding van de uitvoering, aankoopadvies en levering van interieuritems, waaronder meubilair, verlichting, accessoires en interieurstoffering. Al naar gelang de aanvraag kunnen wij ook aanvragen voor gemeentevergunningen voorbereiden en adviesrapporten leveren op basis van specifieke interieurvraagstukken. Daarnaast kunnen wij ook Feng Shui advies, vastgoedstyling verzorgen of u begeleiden bij het organizen en ontspullen van uw huis of specifieke ruimtes. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek.

BEGELEIDING UITVOERING EN MAATWERK

Onze studio werkt samen met een sterk team van gerenommeerde partners die vakmanschap beheersen binnen hun specialisatie. Door deze samenwerkingen kunnen wij de lijnen kort houden en de uitvoering van uw projecten voor u verzorgen op een gestroomlijnde manier. De begeleiding bestaat uit onder andere de uitwerking van het plan voor de uitvoerder(s), begeleiding van de uitvoering, budgetbewaking en het leveren van maatwerk (inclusief het ontwerpen van interieurbouw), inrichting en styling.

VASTGOEDSTYLING

Vastgoedstyling is het verkoopklaar maken van een woning speciaal gericht om de verkoop van die woning te bevorderen. Uitgangspunt is het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van de woning voor een zo groot breed mogelijke doelgroep (potentiële kopers) teneinde de kans op een snelle verkoop tegen een goede prijs te vergroten. Deze dienst bestaat doorgaans uit een aantal vaste stappen. Wij doen een persoonlijke intake bij u op locatie en maken vervolgens een plan van aanpak met aanbevelingen per ruimte en algemene tips & tricks. Desgewenst bieden wij vervolgens hulp bij herinrichting en styling op locatie en begeleiding van de interieurfotografie voor de makelaar en voor op Funda. Indien u besluit om te verbouwen om de woning aantrekkelijker te maken en de waarde te verhogen, dan kunnen wij de begeleiding hiervan voor onze rekening nemen. Wij kunnen u hiervoor separaat offreren.

FENG SHUI ADVIES

Feng Shui is een 3000 jaar oude Chinese filosofie gebaseerd op een studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Feng Shui is erop gericht om de invloed van deze aspecten in huis of bedrijf in evenwicht te brengen. Het doel is het welzijn van de bewoners of gebruikers van een ruimte te vergroten. NY BÖRJAN biedt Feng Shui aan binnen haar adviesdiensten om harmonie en balans te bevorderen binnen ruimtes en eventuele energieblokkades te lokaliseren en te verhelpen. Dat gebeurt onder andere aan de hand van de intentionele plaatsing van meubels, kleur- en materiaalgebruik, toepassing van licht en door declutteren en organiseren. Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek.

ONTSPULLEN EN ORGANISEREN

We omringen ons door de loop der jaren vaak met veel spullen. Spullen die vaak aansluiten bij een bepaalde fase in ons leven, maar die we vervolgens behouden ook als ze ons niet langer dienen. Zo raken onze leefruimtes soms vol met onnodige ballast. Studies hebben het negatieve effect uitgewezen dat visueel chaotische interieurs kunnen hebben op de verhoging van stressniveaus.  Het helpt om je bezittingen zo nu en dan goed onder de loep te nemen en je af te vragen wat je nog dient. Hiermee bespaar je kostbare ruimte en tijd, kun je spullen weer makkelijker terugvinden en creëer je meer rust en focus. Het helpt je intentionele keuzes maken over wat nog bij je past en wat niet. NY BÖRJAN Interior Design Studio weet uit ervaring wat dit kan opleveren voor u en biedt deze dienst dan ook desgewenst aan als onderdeel van onze integrale interieuradviezen, maar ook als separate dienst. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken, de huidige situatie te bekijken en de gewenste situatie te bepalen. Hierna maken wij een plan van aanpak voor het ontspullen en het vervolgens organiseren van de overgebleven spullen. Zo kunt u flexibeler verder in een georganiseerd huis met meer focus op wat belangrijk voor u is.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!