INTERIEURCONCEPTEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

Contactinformatie

Boerenstraat 54
4201 GB Gorinchem
06 – 5024 0356
info@nyborjan.com

Interieurconcepten, ontwerp en advies

NY BÖRJAN ontwerpt interieurconcepten met betekenis en inhoud. Dit doen we door echt naar u te luisteren. Persoonlijk is bij NY BÖRJAN echt persoonlijk. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Wij werken voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Particulier helpen wij door het realiseren van een woonomgeving die naadloos aansluit bij uw levensstijl en invulling.

Zakelijk adviseren wij ondernemers door een werkomgeving te realiseren die past bij de identiteit en het imago van de onderneming. Een omgeving waarin werknemers zich thuis voelen, die inspireert en waar werknemers optimaal presteren.

Wij zijn zeer betrokken bij de projecten die wij uitvoeren en bij onze opdrachtgevers. Wij streven naar unieke, persoonlijke interieurs gebaseerd op een lange termijn visie.

Hoe kunnen we u helpen? Wij gaan graag met u het avontuur aan!


 

Aanpak

NY BÖRJAN staat voor inspireren en creëren. We hebben een betrokken en bewuste houding naar zowel onze makers, klanten als leveranciers.

NY BÖRJAN neemt de tijd en aandacht om tot het beste resultaat te komen. Wij geloven dat juist in deze hectische tijden het van belang is om tijd te investeren.

NY BÖRJAN werkt samen met toonaangevende ontwerpers, leveranciers en vakmensen. Wij leveren unieke producten en oplossingen.

Werkwijze

Al onze projecten worden op maat gemaakt en vooraf wordt een all-in prijs afgesproken met een doorlooptijd van het project. NY BÖRJAN werkt op projectbasis. Op basis van uw wensen, kunt u bij ons een advies afnemen. Dit advies wordt afgestemd op basis van uw wensen. Dit kan een kleurenplan, lichtplan, meubelopstelling, aankoopadvies of een integraal interieurconcept zijn.

Indien u een interieuradvies voor één of meerdere ruimtes afneemt, bestaat dit in de regel uit een 2D en 3D ontwerp, een moodboard, kleurenplan, lichtplan en een materialenlijst. U kunt er voor kiezen om de begeleiding van de uitvoering aan onze studio uit te besteden of dit zelf uit te voeren. Wij werken samen met de beste vakmensen om de zorg voor uw project uit handen te nemen.

Indien u de materialen bij ons aanschaft in combinatie met ons advies, dan kunnen wij u in veel gevallen een korting aanbieden op deze items.

Reacties van klanten

“NY BÖRJAN  luisterde goed naar onze wensen en heeft ons echt geholpen door het stellen van de juiste vragen. Het ontwerpproces dat wij met NY BÖRJAN doorlopen hebben, stelde ons in staat tot het maken van keuzes tussen belangrijke en minder belangrijke zaken.”

– Fam. Thijssen

 

“De interne en externe reacties die we hebben ervaren op de verbouwing en herinrichting van ons bedrijfsrestaurant zijn zeer positief. We hebben de samenwerking met NY BÖRJAN als zeer prettig en professioneel ervaren.”

– Drs. Theo Venrooij Bsw, Vestigingsdirecteur DC Zeist

 

“Van huis naar thuis; dat zijn de woorden die van toepassing zijn op NY BÖRJAN Interieur & Lifestyle. Desirée weet met haar verfijnde smaak een thuis te creëren waar wij ons ook echt thuis voelen. Wie wij zijn en wat we doen, alles komt terug in haar ontwerpen.

Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt, maar ze doet het!”

– Fam. van den Heuvel/Kroeze

 

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!