INTERIEURCONCEPTEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

CONCEPT, ONTWERP EN UITVOERING

NY BÖRJAN Interior Design Studio is een adviesbureau voor interieurontwerp, -advies en -realisatie. onze studio is gevestigd in het Tuighuis (Arsenaal) in het centrum van Gorinchem. Wij onderscheiden ons door onze creatieve, inhoudelijke en betrokken manier van werken. In onze studio vertalen wij persoonlijke en zakelijke verhalen naar inspirerende en harmonieuze interieurconcepten die ondersteunen in de dagelijkse realiteit en bij het welzijn van haar gebruikers. Alle aspecten van een inrichting zoals materialiteit, functionaliteit, licht, kleur, esthetiek, maar ook de psychische ervaring van de ruimte worden daarbij samengebracht.

Onze kracht ligt in het conceptueel nadenken over functies, flexibiliteit en faciliteiten zodat een interieur ontstaat waarin het aangenaam leven of werken is. NY BÖRJAN opereert vanuit het slow living principe, dat wil zeggen een intentionele en bewuste manier van leven. In de interieurs die wij ontwerpen en creëren gaan we samen met onze opdrachtgevers op zoek naar een omgeving die de persoonlijkheid van de gebruikers weerspiegelt. We stellen hierbij altijd de mens centraal en zijn of haar beleving van de ruimte(s) en streven naar unieke, kwalitatief hoogwaardige en circulaire interieurs gebaseerd op een lange termijn visie.

REACTIES VAN KLANTEN

“NY BÖRJAN  luisterde goed naar onze wensen en heeft ons echt geholpen door het stellen van de juiste vragen. Het ontwerpproces dat wij met NY BÖRJAN doorlopen hebben, stelde ons in staat tot het maken van keuzes tussen belangrijke en minder belangrijke zaken.”
– Fam. Thijssen

“De interne en externe reacties die we hebben ervaren op de verbouwing en herinrichting van ons bedrijfsrestaurant zijn zeer positief. We hebben de samenwerking met NY BÖRJAN als zeer prettig en professioneel ervaren.”
– Drs. Theo Venrooij Bsw, Vestigingsdirecteur DC Zeist

“Van huis naar thuis; dat zijn de woorden die van toepassing zijn op NY BÖRJAN. Desirée weet met haar verfijnde smaak een thuis te creëren waar wij ons ook echt thuis voelen. Wie wij zijn en wat we doen, alles komt terug in haar ontwerpen. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt, maar ze doet het!”
– Fam. van den Heuvel/Kroeze

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!