INTERIEURCONCEPTEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

CONCEPT, ONTWERP EN UITVOERING

BÖRJAN ontwerpt interieurconcepten met betekenis en inhoud. We nemen de tijd om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Wij werken voor zowel particulieren, als de zakelijke markt. Particulier helpen wij door het realiseren van een woonomgeving die naadloos aansluit bij uw levensstijl en ondersteunt bij de dagelijkse realiteit. Zakelijk adviseren wij ondernemers door een werkomgeving te realiseren die past bij de identiteit en het imago van de onderneming. Een omgeving waarin werknemers zich thuis voelen, die inspireert en waar werknemers optimaal kunnen presteren. 

Op basis van uw wensen kunt u een advies bij ons afnemen. Dit kan een kleurenplan, lichtplan, meubelopstelling, aankoopadvies of een integraal interieurconcept zijn. U kunt ervoor kiezen om de begeleiding van de uitvoering aan onze studio uit te besteden of dit zelf uit te voeren.

NY BÖRJAN werkt samen met toonaangevende ontwerpers, leveranciers en de beste vakmensen om de zorg voor uw project uit handen te nemen en kwalitatief hoogwaardige projecten op te leveren waarin het fijn leven en werken is.

 

 

ENKELE RECENCIES VAN ONZE KLANTEN:

Fam. Duijzer

Met een grote verbouwing voor de boeg en wat algemene ideeën van eigen hand, wisten we dat professionals ons toekomstige huis naar een hoger plan konden trekken op een manier hoe wij dat zelf niet zouden kunnen. Dion en Desiree kenden wij zakelijk en wij wisten dat dit voor ons privé ook perfect zou passen. In hun studio zijn onze wensen en plannen op tafel gekomen, en door hen beoordeeld en meegenomen in een prachtig plan. Op iedere afspraak verheugden we ons vooraf. Nieuwsgierig naar de nieuwe ideeën en suggesties die zouden worden gedaan. Elke keer was de rust en harmonie die beide met zich meebrengen zo prettig. Dion en Desirée laten je zijn wie je bent, je kan al je wensen neerleggen en ook samen in gesprek brainstormen over alle mogelijkheden.  De manier waarop alles wordt uitgewerkt was voor ons een feestje. Zo visueel en echt. Ons huis, eerst nog niet in ons bezit, en toen een bouwval tijdens het klussen, had al die tijd al voor mooie plaatjes in ons hoofd gezorgd.

De uitvoering hebben we zelf gedaan, maar met de staaltjes van NY BÖRJAN op zak, was het shoppen van een keuken en badkamer een heel stuk makkelijker, dan anders random een zaak binnenlopen. Daardoor was het vergelijken van diverse partijen ook heel makkelijk. Gedurende de verbouwing konden we altijd bellen voor advies, even sparren of af en toe gewoon een fotootje delen. De middelen, materialen en voorgestelde items waren zó goed gekozen. Niet een standaard mode product maar echt passend bij hoe wij zijn en dus passend bij ons huis. Dion en Desiree hebben ons véél meer gegeven dan wat wij vooraf dachten te ‘krijgen’ in deze samenwerking. En dan bedoel ik de uitwerking (op schaal en in beeld) van het plan, shoppinglist en door hen geïnvesteerde tijd en aandacht. Als je nu in ons huis stapt zien wij de toegevoegde waarde van een specialist inzetten. De lijn die zij door hebben gevoerd in ons huis geeft rust. En rust vinden in ons familiehuis in het groen was één van de wensen op ons lijstje. We zijn heel trots op en blij met het eindresultaat, waarin Dion en Desirée voor ons van onschatbare waarde zijn geweest. Mocht je op zoek zijn naar een partner die jouw wensen vertaald maar dan met al die extra’s, dan zeker met NY BÖRJAN. NY BÖRJAN is voor ons op veel vlak onderdeel geweest van een Nieuw Begin !’

C. Schoonens

Door de professionele aanpak en hun gevoel voor je persoonlijke wensen gaf dit al snel het vertrouwen om de totaal renovatie van onze woning ‘uit handen te geven’. Dit werd (echt) maatwerk op al onze wensen, samen (heel veel ? sparren over de details, een deskundige mening en advies, alles gericht om samen komen tot het beste resultaat. Dit is het dan ook geworden, alle verwachtingen waargemaakt, het is super geworden! @Desirée thanks, voor het aanhoren van mijn (design) details/verzoeken, je tegengas daar waar nodig, je rust en deskundig advies.  

Fam. Brands

BÖRJAN werkt op een integere en respectvolle manier met de juiste energie. Altijd een stap vooruit. NY BÖRJAN levert altijd boven verwachting. Dion en Desirée leveren geen sausje, geen beleving, maar tillen eigen smaak naar een hoger niveau door keuzes te maken waarin de balans en dynamiek van het wonen/leven centraal staan. Tijdens het proces waren ze ons rustpunt. NY BÖRJAN verkoopt innerlijke rust waarbij je helemaal jezelf mag zijn.

Fam. Thijssen

NY BÖRJAN  luisterde goed naar onze wensen en heeft ons echt geholpen door het stellen van de juiste vragen. Het ontwerpproces dat wij met NY BÖRJAN doorlopen hebben, stelde ons in staat tot het maken van keuzes tussen belangrijke en minder belangrijke zaken.

Drs. Theo Venrooij Bsw, Vestigingsdirecteur DC Zeist

De interne en externe reacties die we hebben ervaren op de verbouwing en herinrichting van ons bedrijfsrestaurant zijn zeer positief. We hebben de samenwerking met NY BÖRJAN als zeer prettig en professioneel ervaren.

Fam. van den Heuvel/Kroeze

Van huis naar thuis; dat zijn de woorden die van toepassing zijn op NY BÖRJAN. Desirée weet met haar verfijnde smaak een thuis te creëren waar wij ons ook echt thuis voelen. Wie wij zijn en wat we doen, alles komt terug in haar ontwerpen. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt, maar ze doet het!

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!