INTERIEURCONCEPTEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

CONCEPT, ONTWERP EN UITVOERING

NY BÖRJAN ontwerpt interieurconcepten met betekenis en inhoud. We nemen de tijd om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Wij werken voor zowel particulieren, als de zakelijke markt. Particulier helpen wij door het realiseren van een woonomgeving die naadloos aansluit bij uw levensstijl en invulling.

Zakelijk adviseren wij ondernemers door een werkomgeving te realiseren die past bij de identiteit en het imago van de onderneming. Een omgeving waarin werknemers zich thuis voelen, die inspireert en waar werknemers optimaal presteren. Op basis van uw wensen kunt u een advies bij ons afnemen. Dit kan een kleurenplan, lichtplan, meubelopstelling, aankoopadvies of een integraal interieurconcept zijn. U kunt ervoor kiezen om de begeleiding van de uitvoering aan onze studio uit te besteden of dit zelf uit te voeren.

NY BÖRJAN werkt samen met toonaangevende ontwerpers, leveranciers en de beste vakmensen om de zorg voor uw project uit handen te nemen en kwalitatief hoogwaardige projecten op te leveren waarin het fijn leven en werken is.

REACTIES VAN KLANTEN

“NY BÖRJAN werkt op een integere en respectvolle manier met de juiste energie. Altijd een stap vooruit.
NY BÖRJAN levert altijd boven verwachting. Dion en Desiree leveren geen sausje, geen beleving, maar tillen eigen smaak naar een hoger niveau door keuzes te maken waarin de balans en dynamiek van het wonen/leven centraal staan. Tijdens het proces waren ze ons rustpunt. NY BÖRJAN verkoopt innerlijke rust waarbij je helemaal jezelf mag zijn.”

– mw. Brands

“NY BÖRJAN  luisterde goed naar onze wensen en heeft ons echt geholpen door het stellen van de juiste vragen. Het ontwerpproces dat wij met NY BÖRJAN doorlopen hebben, stelde ons in staat tot het maken van keuzes tussen belangrijke en minder belangrijke zaken.”
– Fam. Thijssen

“De interne en externe reacties die we hebben ervaren op de verbouwing en herinrichting van ons bedrijfsrestaurant zijn zeer positief. We hebben de samenwerking met NY BÖRJAN als zeer prettig en professioneel ervaren.”
– Drs. Theo Venrooij Bsw, Vestigingsdirecteur DC Zeist

“Van huis naar thuis; dat zijn de woorden die van toepassing zijn op NY BÖRJAN. Desirée weet met haar verfijnde smaak een thuis te creëren waar wij ons ook echt thuis voelen. Wie wij zijn en wat we doen, alles komt terug in haar ontwerpen. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt, maar ze doet het!”
– Fam. van den Heuvel/Kroeze

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!