MONUMENTAAL FAMILIEHUIS GORINCHEM

RESIDENTIEEL

18e eeuwse Patriciërshuis wordt een licht, warm en modern familiehuis met respect voor de historie van het pand en het monumentale karakter. De witte basis creëert rust, brengt licht in het huis en is een fijn uitgangspunt om de prachtige features van het eeuwenoude huis tot uitdrukking te laten komen. Zachte pastelkleuren en licht hout zorgen voor een fijne samenhang en een warme, lichtvoetige sfeer. Een zorgvuldig op elkaar afgestemde combinatie van stijlen, aangevuld met persoonlijke items, creëert de benodigde eigenheid en karakter.

De eerste etage ademt eenzelfde sfeer uit waarbij een combinatie is gemaakt van dezelfde materialen en kleurstellingen. Er is veel aandacht besteed aan de wens om alle monumentale details weer in ere te herstellen en tegelijkertijd voldoet het huis aan de eigentijdse wensen van een modern familiehuis.

Onze studio heeft een totaalontwerp en advies uitgebracht voor renovatie van de begane grond en 1e etage van dit monumentale pand en de vergunningsaanvraag voor de gemeente verzorgd. Ontwerp van het keukeneiland en eettafel, aanvullende interieurbouw, aankoopadvies, licht- en aansluitingenplan en kleurenplan maakten ook deel uit van het advies.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!