Een nieuw begin

Een nieuw begin voor NY BÖRJAN

NY BÖRJAN sluit de deuren van haar conceptstore en opent haar interieurstudio elders

GORINCHEM – Tweeëneenhalf jaar geleden opende conceptstore NY BÖRJAN haar deuren aan de Langendijk 45-47 in Gorinchem. Vanuit de winkel aan de Langendijk wordt interieuradvies gegeven en een eigenzinnige collectie aan lifestyle, interieur, kunst, fashion en design artikelen aangeboden. Eigenaren Dion en Desirée Kradolfer hebben er echter voor gekozen om zich volledig te gaan richten op hun passie voor interieurs en zullen hun interieurstudio met ingang van 3 april a.s. openen in één van de ateliers in het Tuighuis (Arsenaal) aan de Boerenstraat 54 in Gorinchem. Zij zullen daar met dezelfde passie en betrokkenheid werken aan mooie, functionele en persoonlijke interieurs voor hun klanten.

NY BÖRJAN Interior Design Studio faciliteert haar klanten bij het vormgeven van een authentieke leef- en werkomgeving. In de interieurstudio worden alle aspecten van een inrichting zoals materialiteit, functionaliteit, licht, kleur, esthetiek, maar ook de psychische ervaring van de ruimte samengebracht. Desirée Kradolfer ontwerpt al tien jaar lang met veel passie en betrokkenheid interieurs voor bedrijven en particulieren. De kracht van de interieurstudio ligt in het conceptueel nadenken over functies, flexibiliteit en faciliteiten zodat een interieur ontstaat waarin het aangenaam leven of werken is. NY BÖRJAN werkt zowel voor particulieren, als voor het bedrijfsleven. Er wordt ingezet op unieke, persoonlijke, interieurs gebaseerd op een lange termijn visie.

Dion Kradolfer: “We hebben in de afgelopen periode een mooi slow living concept kunnen neerzetten aan de Langendijk en hebben daarbij een geweldige tijd gehad met veel events, bijzondere ontmoetingen en nieuwe samenwerkingen. Deze periode heeft ons veel mooie ervaringen en fantastische gasten en klanten gebracht en dat hadden we voor geen goud willen missen. Ook zijn we in 2017 genomineerd voor de ‘Dutch Retail Experience Awards’ en voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’, maar wat nog veel belangrijker is, we hebben veel waardering gekregen van de bezoekers aan onze winkel. We hebben alles in het werk gesteld om hen een bijzondere ervaring mee te geven en zijn heel dankbaar voor de mooie jaren aan de Langendijk”.

De interieurstudio zal met ingang van 3 april 2018 operationeel zijn aan Boerenstraat 54 en is vanaf heden te bereiken op telefoonnummer 06-50240356 en op info@nyborjan.com.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!