PRIJZEN

ZAKELIJK | PARTICULIER

Hieronder een indicatie van onze prijzen. U kunt uiteraard ook delen van het interieuradvies bij ons afnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor de zakelijke markt werken wij uitsluitend op projectbasis. Wij maken hiervoor een offerte op maat omdat de vraagstelling en de in te richten of te verbouwen ruimtes hierbij sterk van elkaar verschillen.

QUICK SCAN INTERIEURONTWERP, € 250,- per ruimte
Een quick scan interieurontwerp begint met een telefonische intake. Hierna verzamelen wij de benodigde informatie zoals plattegronden en foto’s van de betreffende ruimte(s). Wij gaan ons hierna voorbereiden en maken een afspraak op locatie waar wij vervolgens een interieuradvies geven van 2 uur. Na ons bezoek sturen wij u een stappenplan per e-mail om zelf mee aan de slag te gaan, inclusief een digitaal moodboard.

KLEURENPLAN, € 250,- PER RUIMTE
Deze vorm van advies begint eveneens met een gedegen intake. Wij bekijken de betreffende ruimte(s) bij daglicht en maken foto’s van de ruimtes en het interieur. Daarnaast gaan we met u in gesprek over wat uw voorkeuren zijn en wat u wilt bereiken in de ruimte. Aan de hand hiervan maken wij een moodboard met het betreffende kleurenpallet en maken wij een plattegrond waarop de betreffende kleurcodes per muur/interieuritem worden weergegeven. U kunt hiermee vervolgens zelf mee aan de slag. Wij zijn leverancier van Little Green paints en kunnen u ook van dienst zijn met het leveren van de verf en/of kunnen wij het schilderwerk voor u regelen middels één van onze samenwerkingspartners. Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

LICHTPLAN, € 500,- PER ETAGE
Deze vorm van advies begint eveneens met een gedegen intake. Wij bekijken de betreffende ruimte(s) bij daglicht en maken foto’s van de ruimtes en het interieur. Daarnaast gaan we met u in gesprek wat uw wensen zijn en welke functies belangrijk zijn in de betreffende ruimte. We maken een plattegrond met diverse lichtpunten en functies van de betreffende lichtpunten en leveren twee verschillende moodboards per verlichting armaturen. Na uw keuze wordt een aankoopadvies opgeleverd met prijzen voor het gekozen stijlbord. Indien er advies wordt aangevraagd voor meerdere etages, dan maken wij graag een prijs op maat. NY BÖRJAN is leverancier van een aantal (design) merken van verlichtingsarmaturen. Zie hiervoor onze collectie. In combinatie met een lichtplan kunnen wij u een korting verschaffen op verlichting die u via ons afneemt. Wij kunnen ook de begeleiding van de uitvoering voor onze rekening nemen. Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

COMPLEET INTERIEURADVIES, € 750,- PER RUIMTE
Dit proces begint met een uitgebreid intakegesprek op locatie waarbij wij de wensen/eisen van de opdrachtgever inventariseren en het profiel van de opdrachtgever in beeld brengen. In het voorproces worden alle benodigde informatie verzameld (plattegronden, foto’s, eventuele moodboards van de opdrachtgever, etc.). We meten de betreffende ruimtes secuur in. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag met het ontwerpconcept van de opdracht. Wij leveren een eerste advies op bestaande uit twee moodboards met verschillende stijlsferen, een indeling 2D van de betreffende ruimte(s), enkele 3D visualisaties, een lichtplan, kleurenplan en materiaaladvies. Wij presenteren dit eerste advies in onze studio of op locatie, waarna eventuele aanpassingen verwerkt worden tot een eindontwerp. De presentatie van het eindontwerp vindt plaats in onze studio (op verzoek op locatie). Wij leveren hierbij ook een aankoopadvies aan. Indien van toepassing maken wij hierbij ook tekeningen voor interieurbouw.
Mocht u via onze studio meubels, decoratie of accessoires aanschaffen, dan kunnen wij u in veel gevallen een korting geven op de aanschaf van deze items in combinatie met het interieuradvies. Wij nemen graag de zorg voor de uitvoering van de opdracht voor onze rekening. Mocht u de begeleiding uit handen willen geven aan onze studio dan verwijzen wij u naar onderstaande informatie.

BEGELEIDING UITVOERING VERBOUWING & INRICHTING/STYLING
Onze studio werkt samen met gerenommeerde partners die vakmanschap beheersen binnen hun vakgebied. Door deze samenwerkingen kunnen wij de lijnen kort houden en de uitvoering van uw projecten voor u verzorgen op een gestroomlijnde manier. De begeleiding bestaat uit onder anderen de uitwerking van het plan voor de uitvoerder(s), begeleiding van de uitvoering, budgetbewaking en het leveren van maatwerk (inclusief het ontwerpen van interieurbouw), inrichting en styling. Voor deze trajecten maken we een offerte op maat. Elk (ver)bouw- of uitvoeringstraject is uiteraard anders. Wij maken graag een gespecificeerde offerte vooraf voor u zodat u weet waar u aan toe bent.

3D VISUALISATIES (VER)BOUWVERGUNNINGEN, € 250,-
Het aanvragen van een verbouwvergunning bij de gemeente kan een lastig en langdurig traject zijn. Dat komt vaak ook omdat men de aangeleverde handgemaakte tekeningen niet goed kan beoordelen. Onze studio levert 2D tekeningen en 3D visualisaties om dit proces kracht bij te zetten. Wij starten met een telefonische of schriftelijke intake, verzamelen foto’s, plattegronden en bestaande tekeningen. Hierna leveren wij 3D visualisaties van het betreffende object en eventueel aanvullend een 2D tekening. U kunt ons uiteraard ook inschakelen als u een 3D visualisatie wilt van uw interieurplannen voor uw aannemer. Zoekt u een partij voor uw verbouwing dan hebben wij gerenommeerde vakmensen die wij voor u kunnen inzetten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

VERKOOPSTYLING
Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een te verkopen woning teneinde de woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen binnen een korte termijn. Wij adviseren u graag bij het verkoopklaar maken van de woning voor een zo breed mogelijke doelgroep volgens een praktisch advies.

VARIANT 1 (de korte variant: € 250,-)
Quick scan verkoopstyling begint met een telefonische intake. Hierna verzamelen wij de benodigde informatie zoals plattegronden en foto’s van de betreffende ruimte(s). Hierna volgt een consult op locatie van de klant van ca. 1,5 uur waarin de voorfoto’s worden gemaakt en situatie wordt opgenomen en verbeterpunten worden geanalyseerd. Na dit bezoek ontvangt u binnen enkele dagen een stappenplan inclusief tips & tricks om zelf mee aan de slag te gaan, inclusief een digitaal moodboard.

VARIANT 2 (de uitgebreide variant: € 500,-)
Deze variant verloopt in eerste instantie hetzelfde als bovengenoemd traject. We maken hierbij op verzoek ook een 3D tekening van mogelijkheden voor verbouwing van één ruimte voor op Funda (één visualisatie is hierbij opgenomen, een extra visualisatie is optioneel). We geven hierna ook aankoopadvies voor eventueel aan te schaffen items en delen een dagdeel in om u te ondersteunen bij de herinrichting en eindstyling. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de fotografie van de woning door de makelaar (optioneel inclusief fotografie).

Indien u besluit om te verbouwen om de woning aantrekkelijker te maken en de waarde te verhogen, dan kunnen wij de begeleiding hiervan voor onze rekening nemen. Wij kunnen u hiervoor separaat offreren.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!