FENG SHUI ADVIES

ZAKELIJK | PARTICULIER

FENG SHUI

Letterlijk betekent Feng Shui ‘wind’ en ‘water’. Het is een oude Chinese filosofie die wordt gebruikt om een leef- of werkomgeving te creëren om verschillende levensaspecten te optimaliseren, gebaseerd op de dingen die u wilt verbeteren of bereiken. Hoewel lang beschouwd als voornamelijk een kwestie van geloof en intuïtie, wordt Feng Shui steeds meer ondersteund door moderne wetenschap. Recente studies hebben aangetoond dat de principes van Feng Shui meetbare voordelen kunnen hebben voor het welzijn, de productiviteit en zelfs de gezondheid van mensen.

 
Desirée Kradolfer is interior designer en Feng Shui consultant. De adviezen die zij geeft, zijn gebaseerd op een holistische, probleemoplossende visie waarbij de mens en haar of zijn welzijn centraal staat. Het advies bestaat uit een combinatie van moderne en klassieke Feng Shui en is toegankelijk en praktisch uitvoerbaar. 

 
Feng Shui kan helpen bij het intentioneel benaderen en in kaart brengen van de connectie tussen mens en omgeving waardoor u kunt begrijpen hoe ze van invloed zijn op diverse levensaspecten: zoals carrière, relaties en gezondheid. 

Zo kan Feng Shui worden toegepast wanneer uw huis niet aansluit bij de energie die u voor ogen had voor uw huis. Een thuis dat niet voldoende ondersteunt in de dagelijkse realiteit. Zo kunt u een huis hebben die voldoet aan het gewenste esthetische beeld, maar niet de benodigde geborgenheid biedt. Of u heeft een interieur waarin veel mooie spullen zijn verzameld, maar de eenheid of bezieling ontbreekt. Maar het kan ook zijn dat u overweldigd raakt van de hoeveelheid spullen die u heeft verzameld door de loop der jaren en die geen praktische plek hebben in huis waardoor u er continu mee geconfronteerd en dus ook belast wordt. 

 

 

 

Maar Feng Shui kan ook op een andere manier worden toegepast. Als u uitdagingen ervaart op bepaalde levensgebieden kan met praktisch adviezen worden ingezet op ondersteuning bij het verwezenlijken van de gestelde doelen of het gewenste resultaat. Hieronder een aantal voorbeelden van uitdagingen waar u tegenaan kunt lopen en waar Feng Shui voor kan worden ingezet.

 
+ Voelt u beperkende blokkades in uw leven?

 
+ Heeft u duidelijke intenties, maar ondervindt u problemen met het verwezenlijken van uw doelen?
 
+ Heeft u uitdagingen in uw relatie(s)?
 
+ Wilt u nieuwe stappen zetten in uw carrière of privéleven maar ervaart u een gebrek aan vertrouwen?

 
+ Vindt u het moeilijk om projecten of taken af te ronden?

 
+ Ondervindt u financiële uitdagingen in uw persoonlijke leven of bedrijf?

 
+ Bent u verhuisd en ondervindt u sinds de verhuizing extra uitdagingen op één of meerdere levensgebieden?

 
+ Wilt u de creativiteit, productiviteit of focus van uzelf en/of medewerkers binnen uw bedrijf vergroten?

 
Dit zijn enkele voorbeelden waarbij Feng Shui advies kan worden toegepast. Zo kan Feng shui worden ingezet om te komen tot de essentie van het vraagstuk en om te helpen stappen voorwaarts te zetten in de gewenste richting. Ervaar de positieve impact van Feng shui op je welzijn, bij het herstellen van balans en harmonie en het verwezenlijken van persoonlijke of bedrijfsmatige doelen.

 
Interesse of vragen? Wij vertellen u graag meer!

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!