INTERIEURONTWERP & UITVOERING

ZAKELIJK | PARTICULIER

CONCEPT, ONTWERP EN UITVOERING

BÖRJAN levert holistisch interieuradvies met betekenis en inhoud. Hierbij nemen wij de tijd om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Wij werken voor zowel particulieren, als de zakelijke markt. Particulier helpen wij door het realiseren van een woonomgeving die naadloos aansluit bij uw levensstijl en ondersteunt bij de dagelijkse realiteit. Zakelijk adviseren wij ondernemers door een werkomgeving te realiseren die past bij de identiteit en het imago van de onderneming. Een omgeving waarin werknemers zich thuis voelen, die inspireert en waar werknemers optimaal kunnen presteren. 

NY BÖRJAN werkt samen met toonaangevende ontwerpers, leveranciers en de beste vakmensen om de zorg voor uw project uit handen te nemen en kwalitatief hoogwaardige projecten op te leveren waarin het fijn leven en werken is.

We shape our homes, and then our homes shape us…’

Winston Churchill

HOLISTISCH INTERIEURADVIES

Een interieuradvies is een persoonlijke aangelegenheid en wordt dan ook altijd op maat voor u samengesteld. Onze studio verzorgt integrale interieuradviezen, vanuit een holistisch gedachtengoed. Wij ontwerpen interieurs die functioneel zijn, esthetisch passen in het beeld dat u voor ogen heeft, goed voelen en faciliterend zijn bij hoe u wilt leven en werken. Een integraal interieuradvies bestaat onder andere uit een 2D/3D ontwerp, moodboards, conceptontwikkeling, kleuren- en lichtplan, begeleiding van de uitvoering, aankoopadvies en levering van interieuritems, waaronder (aanvullend) meubilair, verlichting, accessoires en interieurstoffering. We passen in onze adviestraject de eeuwenoude basisprincipes van Feng Shui toe op een toegankelijke en ondersteunende manier en kunnen u indien wenselijk ook begeleiden bij het ontspullen en organiseren van uw huidige interieur.

Wilt u ook een omgeving creëren die uw persoonlijke wensen weerspiegelt? Een omgeving die u niet overweldigt, maar u faciliteert in uw dagelijkse leven? Waarbij u omringd wordt door spullen en materialen waar u blij van wordt en die bijdragen aan uw gevoel van welzijn. Loopt u al tijden rond met wensen voor uw interieur en heeft u veel ideeën maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u deze ideeën moet vormgeven tot een voor u werkend concept? Wij helpen u graag bij het conceptualiseren, vormgeven en uitvoeren van uw ideeën zodat uw wensen realiteit worden.  

BEGELEIDING UITVOERING EN MAATWERK

Onze studio werkt samen met een sterk team van gerenommeerde partners die vakmanschap beheersen binnen hun specialisatie. Door deze samenwerkingen kunnen wij de lijnen kort houden en de uitvoering van uw projecten voor u verzorgen op een gestroomlijnde manier. De begeleiding bestaat onder andere uit de uitwerking van het plan voor de uitvoerder(s), begeleiding van de uitvoering, budgetbewaking en het leveren van maatwerk (inclusief het ontwerpen van interieurbouw), inrichting en styling. Al naar gelang de aanvraag kunnen wij ook aanvragen voor gemeentevergunningen voorbereiden of uit handen nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek.

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!