Tijdloze interieurarchitectuur

OVER ONS

PERSOONLIJK & BETROKKEN

ONS TEAM

Onze studio werkt nauw samen met een sterk team en levert oplossing op het gebied van tijdloze interieurarchitectuur. Zo hebben we samenwerkingen met gerenommeerde partners, zoals toonaangevende ontwerpers, leveranciers en gespecialiseerde vakmensen. Door deze samenwerkingen kunnen wij de lijnen kort houden en de uitvoering van uw projecten voor u verzorgen op een gestroomlijnde manier. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige projecten opleveren met oog voor detail en duurzaamheid.

 

INTERIOR DESIGNER & CREATIVE DIRECTOR

DESIRÉE KRADOLFER

Desirée Kradolfer is interior designer, partner en creative director bij NY BÖRJAN Interior Design Studio. Zij is de creatieve kracht in de interieurstudio en heeft ruim vijftien jaar ervaring als interior designer in zowel de residentiële als zakelijke markt. Haar expertise strekt zich uit van projecten als scholen, kantoren, retail, horeca en woonhuizen. Met een bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring in management functies binnen het bedrijfsleven, maakte zij de overgang naar een carrière als interior designer na afronding van haar studie binnenhuisarchitectuur.

Desirée onderscheidt zich door haar toegewijde en persoonlijke aanpak en stelt hierbij de persoon altijd centraal in haar ontwerpen en adviezen. Haar benadering is gebaseerd op een brede, holistische ontwerpvisie met een focus op wellbeing. Tijdloze interieurarchitectuur en het leveren van hoogwaardige ontwerpen en waarde zijn hierbij het uitgangspunt. Desirée is opgeleid in zowel klassieke als moderne Feng Shui en volgt momenteel een intensief jaarprogramma ter accreditatie bij de International Feng Shui Guild en de Feng Shui Society.

 

 

 

TECHNICAL DIRECTOR & PROJECT MANAGER

DION KRADOLFER

Dion Kradolfer is partner en technical director van NY BÖRJAN Interior Design Studio. Binnen het ontwerpproces richt hij zich op het technisch ontwerpen van interieurs, verbouwingen en interieurbouw. Bovendien verzorgt hij het project management van verbouwingen, montages en interieurbouw in nauwe samenwerking met aannemers, interieurbouwers en toeleveranciers.

Dion beschikt over jarenlange ervaring in het begeleiden van renovatieprojecten en heeft opleidingen gevolgd in technisch tekenen (CAD en Sketchup), meubelrestauratie, -stoffering en -ontwerp. Zijn innovatieve benadering van vraagstukken levert verrassende input op binnen het ontwerpproces.

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!