Cocon in het groen

 

Lichte, omarmende cocon in het groen

De bewoners van deze karakteristieke vrijstaande woning benaderden onze  studio voor het maken van een integraal interieuradvies voor de renovatie. Het doel was een bescheiden verbouwing met als resultaat een licht, ruimtelijk en warm geheel. Uitgangspunt hierbij was het creëren optimaal zicht op de prachtige omringende natuur, maar ook de mogelijkheden om op te laden en te genieten in een omarmende, serene sfeer. Onze studio maakte een integraal advies op maat met respect voor de karakteristieke uitstraling van de woning.

Vanuit de werkruimte (werk in uitvoering), de eetruimte en de keuken is optimaal zicht op de natuur en ook in de living is een raamzitje gecreëerd voor de bewoners en kat des huizes. De ongewone kapconstructie en nissen in de verschillende ruimtes zorgden voor een uitdaging om tot een ruimtelijk geheel te komen en alle functies in de verschillende ruimtes te kunnen representeren. Door veel maatwerk, een monochromatisch kleurgebruik en het consequent doorvoeren van (natuurlijk) materiaalgebruik ontstaat een evenwichtig en functioneel interieur op maat. De kleurrijke kunst en persoonlijke accessoires geven het interieur eigenheid.

De op maat gemaakte keuken die deels ingebouwd is, zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte, uitgevoerd in natuurlijke tinten en materialen voor een mooie, tijdloze uitstraling. Het resultaat is een licht, warm en sereen interieur met veel maatwerk passend bij de wensen van de bewoners en hun manier van leven. Een heerlijke plek om op te laden en te genieten slow living in een groene oase.

 
 

 
 
Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!