ONZE NIEUWE FREELANCE STYLISTE DIANA

 

NIEUWS

 

 

Graag stellen wij onze nieuwe freelance interieur styliste Diana aan u voor, een ondernemende creatieveling met een passie voor slow fashion en interieur. Diana heeft een fijn oog voor detail, kleur en materialen en kan prachtige stillevens creëren in het interieur. Diana combineert graag nieuw met oud en zoekt op markten en bijzondere adressen in binnen- en buitenland naar (vintage) interieurvondsten voor haar opdrachten. Dit sluit naadloos aan bij onze ontwerpfilosofie en we zijn dan ook heel blij dat Diana ons komt versterken binnen onze particuliere en residentiële opdrachten. Wilt u weten wat Diana als interieur styliste voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met onze studio om vrijblijvend een gesprek in te plannen.

Mijn naam is Diana den Besten. Ik ben 58 lentes jong en woonachtig in de Bommelerwaard. Heb drie geweldige kinderen die al enkele jaren op zichzelf wonen. In de jaren 80 en 90 heb ik vanuit onze eigen fotostudio gewerkt als styliste en het schilderen van achtergronden. Ook hield ik bezig met het ontwerpen van kinderkleding in de periode dat mijn kids klein waren.
Al vele jaren ben ik vanuit de Bommelerwaard als ondernemer actief. Ik heb de afgelopen 12 jaar een conceptstore gehad met mooie damesmode en woonartikelen, Vandaan fashion. Na de sluiting van de winkel in juli 2021 ben ik vooral te vinden in mijn atelier en richt ik mij daarbij voornamelijk op mijn label Brun en mijn webshop. Prachtige slow fashion met onder meer zelfgemaakte shawls van stoffen van Dries van Noten. Zie mijn site onder http://www.vandaanfashion.nl/

Sinds enige tijd leg ik mij ook weer toe op styling: niet alleen kan ik ondersteunen bij het (opnieuw) inrichten van woningen en bedrijfsruimtes, maar ook bied ik mijn diensten aan bij het beoordelen van de kledingstukken/kledingkast van klanten. En bij beide zaken heb ik oog voor: wat is er nog passend, origineel en actueel, wat kan er worden gecombineerd, wat verdient een tweede leven etc. Ik vind het erg leuk om te doen en op deze manier komen een aantal competenties en ervaringen van mij goed samen. Uiteraard is de smaak en voorkeur van de klant daarbij het uitgangspunt.

 

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!