STADSAPPARTEMENTEN

ZAKELIJK

Interieuradvies renovatie stadsappartementen

In maart 2023 zijn deze twee stadsappartementen aan de Arkelstraat in Gorinchem opgeleverd. Een kantoor is omgebouwd tot twee prachtige huurappartementen met authentieke details en een hoogwaardige afwerkingsgraad. Een appartement op de eerste etage met een riant dakterras en een loft appartement op de tweede etage met hoge balkenplafonds. De appartementen hebben aan de voorzijde uitzicht op de winkelstraat met de panden van Van Zuilen mode en de Broerensteeg.

Onze studio mocht adviseren bij het interieurontwerp voor deze appartementen, bestaande uit ontwerp van de keukens, interieurbouw, toiletten en badkamers, materialisatie van het gehele appartement, lichtplan en ontwerp van het dakterras. De appartementen zijn uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen in een tijdloos, maar modern ontwerp, interieurbouw op maat en designverlichting.

 

Het loft appartement op de tweede etage

 

 

 

 

Het appartement op de eerste etage

Het riante dakterras met houten planken, een solide aluminium hekwerk en houten trellisplaten in een mooie basis om een prachtige groene oase van te maken middenin hartje Gorinchem.

 

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!