LANDHUIS OMGEVING GORINCHEM

RESIDENTIEEL

PROJECTBESCHRIJVING

Totaaladvies voor een landhuis omgeving Gorinchem. Interieuradvies bestaande uit een inrichtingsvoorstel voor de gehele woning. De ontwerpopgave was om een fijn familiehuis te creëren waarin de dagelijkse routines efficiënt werden ondersteund. Een combinatie van strak design met warme elementen en natuurlijke materialen. Mooi zicht op de weidse landerijen was eveneens een belangrijk uitgangspunt.

We hebben een 2D en 3D ontwerp gemaakt voor de keuken, bijkeuken, TV-kamer en badkamer. Voor de overige vertrekken van de woning hebben wij een inrichtingsvoorstel gedaan met een moodboard, lichtplan, kleurenplan, 2D indeling, materiaal- en aankoopadvies

Onze studio heeft verder de interieurbouw ontworpen voor de TV-kamer, een trellis voor de serre, een bedstee met chillplek, een haardombouw met kast en een inbouwkast voor op de overloop. Daarnaast hebben wij de begeleiding verzorgd van de uitvoering. In deze opdracht hebben wij eveneens een breed pakket geleverd aan designmeubilair, accessoires, decoratie, kunst & raambekleding. We zijn op dit moment nog bezig met het ontwerp van onder andere de kinderbadkamer en de relaxruimte in het poolhouse. 

Projectfoto’s: Copyright: Fotografie Hans Gorter, The Art of Living magazine

PROJECTFOTO’S

 

 

 

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!