Modern monumentaal wonen aan de haven

MODERN MONUMENTAAL WONEN AAN DE HAVEN

RESIDENTIEEL

Gorinchem, 2022

             

 

De nieuwe bewoners van deze monumentale stadswoning werden verliefd op het huis vol karakter dat met veel liefde was gerenoveerd.

De vraag die voorlag aan onze studio was om de mooie monumentale en bijzondere elementen te combineren met een modern en strak interieur met warmte, passend bij hun stijl en manier van leven.

Uitgevoerde diensten: Functionele indeling diverse ruimtes, lichtplan, kleuradvies, materiaaladvies, aankoopadvies, ontwerp stalen deur,  interieurstoffering, kunstadvies.

Partners: Sterk, Arkel (aankleding stadstuin), Van Hollandse bodem, Gorinchem (gietvloer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze studio maakte een integraal advies op maat met respect voor de monumentale waarde van de woning maar met de moderne inslag van de huidige tijd en de wensen van de bewoners. Hier ontstond een mooi samenspel tussen onze studio en de opdrachtgevers. NY BÖRJAN verzorgde een kleurenplan, lichtplan, indelingsvoorstellen, materialisatie en aankoopadvies voor aanvullend meubilair, accessoires, verlichting en kunst.

Momenteel wordt er nog een B&B kamer met badkamer gerealiseerd in de woning. Hiervoor hebben wij een beknopt advies gegenereerd. Zodra de realisatie gereed is, zullen we hiervan foto’s plaatsen.

 

Het resultaat is een moderne update die past bij de stijl van de bewoners en hun manier van leven. Een fijne plek om te wonen in directe nabijheid van de vestigingswallen, de Merwede met omringend groen en de prachtige binnenstad van Gorinchem.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!