VASTGOEDSTYLING GORINCHEM

RESIDENTIEEL

PROJECTBESCHRIJVING

Voor een klant in Dalem hebben wij de vastgoedstyling gedaan voor hun woning die zij te koop wilde aanbieden. Na een intake waarin we de woning hebben doorlopen, foto’s hebben gemaakt en de wensen van de klant hebben doorgesproken, hebben wij een adviesrapport opgesteld.

Op basis van de advies is een grote master bedroom ingericht en zijn de kinderkamers opnieuw onderverdeeld. De badkamer heeft een opfrisbeurt gekregen door toepassing van nieuwe accessoires en sanitair. De woonkamer heeft een ruimtelijke indeling gekregen en alle vertrekken zijn ontdaan van overtollige spullen en zijn efficiënt ingedeeld en gestyled. De voor- en achtertuin zijn aangepakt. Voornamelijk door flink snoeiwerk te verrichten en een extra terras aan te leggen. De vervallen schuur die dienst deed als opslag is opgeknapt door de bewoners en heeft met eenvoudige middelen en geheel nieuwe functie gekregen. Hierdoor is er een extra werkruimte gecreëerd.

Na oplevering van het project is de woning in de verkoop geplaatst en na de kijkdagen is de woning direct verkocht voor de vraagprijs die beduidend hoger lag dan de eerste keer dat de woning op de markt was geplaatst zonder vastgoedstyling. De bewoners waren zeer content met het resultaat en een fijne bijkomstigheid was dat zij de laatste periode in hun oude huis nog met veel plezier hebben kunnen genieten van de restyling.

VOOR STYLING

 

 

 

 

 

 

 

NA STYLING

 

 

 

 

 

 

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!