RENOVATIE DRIVE-IN WONING GORINCHEM

RESIDENTIEEL

Renovatie drive-in woning Gorinchem

De eigenaren van deze drive-in woning op een ruim perceel benaderden onze studio voor een interieurplan voor de renovatie van de BG. De woning was zeer gedateerd en de oorspronkelijke indeling met een garage aan de voorzijde maakte plaats voor een fris en eigentijds ontwerp. Onze studio heeft het integrale interieuradvies geleverd voor de gehele woning inclusief het ontwerp van alle interieurbouw en de renovatie begeleid.

Om het wooncomfort te verhogen werd een lichte gietvloer met vloerverwarming geplaatst, openslaande deuren naar de tuin en een nieuwe pui met kozijn aan de voorzijde van het huis. Het gehele huis werd geschilderd in een warmgrijze kleur in combinatie met een nieuwe warmhouten voordeur. Aan de voorzijde van de woning werd een kantoor gecreëerd en aan de achterzijde van de woning een grote wasruimte die tevens als tuinkamer dienst doet.  De uitkomst is een eigentijdse en functionele invulling van een drive-in woning en een ware facelift van het exterieur.

         

              

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!