Interieurbouw monumentale woning

 

Interieurbouw monumentale familiewoning

In fase twee van ons advies/ontwerp voor deze monumentale familiewoning in Gorinchem ontwierpen wij interieurbouwkasten voor de monumentale hal en een pantry voor de werkkamer op de eerste etage en verzorgden begeleiding van de uitvoering. De hal kreeg op maat gemaakte minimalistische kasten in dezelfde lichte houtsoort als het keukeneiland waarmee een fijne samenhang is ontstaan. De moderne interieurbouw geeft een lichtvoetige, eigentijdse touch aan de lichte monumentale hal met originele marmeren vloer en ornamenten plafond en wandvlakken.

In de werkkamer is een zwarte tijdloze pantry met een marmeren werkblad ontworpen en geplaatst. In combinatie met persoonlijke kunst is een fijne, eigen sfeer in het kantoor ontstaan.

Onze studio is momenteel bezig met fase drie van het advies voor deze bijzondere familiewoning. We ontwierpen hiervoor een moderne aanbouw aan de achterzijde van de woning, een ontwerp van de tuinkamer/wasruimte en een ontwerp voor de grote stadstuin. Foto’s hiervan volgen nadat het project is opgeleverd. 

 
 

 
 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!