MINIMALISTISCH PENTHOUSE DEN BOSCH

RESIDENTIEEL

PROJECTBESCHRIJVING

Het uitgangspunt van het advies is een ruimtelijk ontwerp met veel natuurlijk licht, aangevuld met kunstmatig licht. De gang die nu wat donker oogt, wordt het uitgangspunt in het ontwerp. Dit is de plek waarbij veel traffic plaatsvindt. We creëren een centrum in de woning die enerzijds licht, ruimtelijkheid en persoonlijk wordt en anderzijds rust uitstraalt.

De leefruimtes worden zo ingericht dat de dagelijkse processen zo goed mogelijk worden ondersteund, een plek om thuis te komen en het evenwicht te herstellen. Tijd voor elkaar, familie en vrienden, samen eten en genieten, maar ook een plek om te reflecteren en op te laden. Er wordt ingezet op een evenwichtig gebruik van de ruimtes, mooie (natuurlijke) materialen, design, kunst, minimalistisch maar gecombineerd met persoonlijkheid en kleur. 

Het ontwerpproces van dit project is afgerond en onze studio is momenteel bezig met de voorbereidende fase voor de uitvoering. Foto’s van het eindresultaat volgen na finalisering.

PROJECTVISUALISATIES

 

 

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!