SEALODGE CADZAND-BAD

RESIDENTIEEL

Sealodge Cadzand-Bad

In Cadzand-Bad is dit appartement aan zee al enkele jaren in gebruik als vakantiehuis van de familie van de eigenaren en tegelijkertijd als vakantiewoning voor derden. De familie heeft een lange historie in Cadzand-Bad en er liggen dan ook veel mooie herinneringen. Het appartement was echter gedateerd en de vraag die aan onze studio voorlag was om een plan te maken voor de renovatie van het appartement tot een lichte, moderne sealodge.

Het appartement is verbouwd met een open en licht karakter. Zo is de tussendeur naar de living verwijderd en zijn hoge, minimalistische deuren geplaatst met design handgrepen. De open keuken met kookeiland is het middelpunt van de living geworden. Er is een zithoek gecreëerd in een nis in de living met een TV wand van licht eiken met Corian. Het monochromatische en serene beeld in de living vormt een prachtige omlijsting voor het beeldschone uitzicht op zee. Ook in de slaapkamers is maatwerk interieurbouw toegepast in licht en zwart eiken. De badkamer is uitgebouwd zodat er een ruime relaxruimte is ontstaan. Er is gekozen voor natuurlijke materialen en lichte kleuren die aansluiten bij de prachtige omgeving. Slow living in optima forma.

Onze studio heeft het integrale interieuradvies geleverd voor de gehele woning inclusief het ontwerp van alle interieurbouw, support geleverd op de uitvoering en aankoopadvies geleverd.

 

 

 

 

 

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!