KUNSTMANIFESTATIE

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli staat de binnenstad van Gorinchem in het teken van de kunstmanifestatie ‘Wat beweegt’. Dit weekend zal in het teken staan van eigenzinnige en vernieuwende kunst gecombineerd met cultuurvormen zoals dans. Vele prachtige (historische) locaties zullen hun deuren die dag openen en een cultuurprogramma verzorgen, al dan niet in de vorm van een expositie.

NY BÖRJAN Interior Design Studio zal als Culturele partner deelnemen aan dit kunstevent en de deuren van haar studio en de prachtige binnenplaats dit weekend open stellen. In een fijne ambiance binnen en buiten zullen twee aan onze studio gelieerde kunstenaars exposeren met een selectie van hun werk. Uitgangspunt daarbij is het jaarthema van de manifestatie ‘wat beweegt’. De kunstenaars geven hier op geheel eigen wijze invulling aan.

Autonoom fotograaf/artist Marja Sterck en beeldend kunstenaar Lidwina Charpentier zullen tijdens deze manifestatie hun prachtige werk exposeren. Onze binnenplaats zal worden ingericht als ‘theetuin’ met hartige en zoetige lekkernijen, koffie, thee, fijne muziek en dito sfeer. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!